Ameerika näitleja Eileen Pedde on kuulus Battlestar Galactica? Bio, Wiki, karjäär, puhasväärtus, filmid

Eileen Pedde

Eileen Pedde faktid

Täisnimi:Eileen Pedde
Vanus:34 aastat 5 kuud
Sünnikuupäev:12. mai,1986
Horoskoop:Sõnn
Õnnenumber:9
Õnnelik kivi:Smaragd
Õnnelik värv:Roheline
Parim abielu:Neitsi, Vähk, Kaljukits
Sünnikoht:Ühendriigid
Perekonnaseis:Üksik
Sugu:emane
Elukutse:Ameerika näitleja
Palk:19 564 - 207 748 USA dollarit
Netoväärtus:400 000 USA dollarit
Rahvus:Ameeriklane
Juuksevärv:Pruun
Silmade värv:Sinine

Eileen Pedde on Ameerika näitleja. Ta on kõige paremini tuntud oma rollist seersant Erin Mathiasena aastalBattlestar Galactica.Tema hiljutine töö oli 2018. aasta telefilmis Reunited Christmas ajal Claire.

Kui vana on Eileen Pedde? Bio, sünnipäev, vanemad, rahvus

Eileen Pedde sündis 1986. aastal 12. mail Ameerika Ühendriikides. Ta kuulub Ameerika kodakondsusse, kuid tema rahvus pole teada. Ta tähistab oma sünnipäeva 12. mail.

Puudub teave tema vanemate, õdede-vendade, rahvuse kohta.





Eileen Pedde'i filmograafia loetelu,

AastaNimiTüüp
1990Väikesed röövijadTelefilm
1997Valge pilv, Sinine mägiLühike
1998Luupainaja tänavTelefilm
1996-1998X-toimikudTelesari
1998Tere tulemast ParadoxiTelesari
1998MillenniumTelesari
1998Ma jõuluks kojuFilm
1999Meie kutid: nördimus Glen Ridge'isTelefilm
1999AatomirongTeleri miniseeria
2000UmmikusTelefilm
2000Auuks kutsutud tunneLühike
2000Nii imelikTelesari
2000Tume ingelTelesari
2000Da Vinci päringTelesari
2002Elu või midagi sellistFilm
2002Must punktFilm
2000-2002Lihtsalt tehkeTelesari
2002Videviku tsoonTelesari
2002PildistatudTeleri miniseeria
2003Surnud tsoonTelesari
2003Lõppsihtkoht 2Film
2003TuumFilm
2003SmallvilleTelesari
2003Freddy vs JasonFilm
2004Tru helistamineTelesari
20044400Telesari
2004Inimeste lastiTeleri miniseeria
200514 tundiTelefilm
2005Amber Frey: süüdistuse tunnistajaTelefilm
2005Tähevärav SG-1Telesari
2005Kunagi ei olnudFilm
2005TerminalilinnTelesari
2006TapjainstinktTelesari
2006KukkunudTelefilm
2006Kyle XYTelesari
2007JunoFilm
2007Battlestar Galactica: habemenugaTelefilm
2007Vere sidemedTelesari
2006-2008Battlestar GalacticaTelesari
2009Torm südamesTelefilm
2010Elu ootamatuTelesari
2011Üsna seaduslikTelesari
2011Pere leidmineTelefilm
2013NoolTelesari
2014Minu unistustesTelefilm
2014LoteriiTelesari
2014Ainult InimeneTelefilm
2015Videviku jutuvestjad: Mary Alice Brandoni failLühike
2015 Sõbrannade abielulahutuse juhend Telesari
2010–2016ÜleloomulikTelesari
2016Chesapeake'i kaldadTelesari
2016RänduridTelesari
2017Kui kutsub südantTelesari
2017Batesi motellTelesari
2017ZombieTelesari
2017 / I Surmakuulutus Film
2018KokkulepeTelesari
2018 / IIParalleelseltFilm
2018Taasühinenud jõulude ajalTelefilm

Eileen Pedde: üleloomulik

eileen pedde

Üleloomulik on Ameerika tumeda fantaasia telesari. Sarja on loonud Eric Kripke. Seda edastati WB-s ja hiljem sai see osa CW järeltulijast 13. septembril 2005. Sarjas on Jared Padalecki Sam Winchesteri rollis ja Jensen Ackles Dean Winchesteri rollis, seeria jälgib kahte venda, kui nad jahtivad deemoneid, kummitusi, koletised ja muud üleloomulikud olendid.


jay ryan netoväärtus

Kas Eileen Pedde on abielus? Abikaasa, suhe

Eileen Pedde on praegu vallaline. Ta on keskendunud oma karjäärile, mitte et oleks osa mis tahes suhetest. Kuna ta on salaja elav inimene, pole nii tema varasemate kui ka praeguste suhete üksikasjade kohta palju teavet.

Kui palju Eileen Pedde teenib? Netoväärtusega palk, sissetulek

Eileen Peddel on anetoväärtus400 000 USA dollarist ja palgana teenib ta umbes 19 564 - 207 748 USA dollarit.

Eileen Pedde: kõrgus, kaal, mõõtmised

Eileen Peddel on pruun juuksevärv ja silmade värv on sinine. Ta ei ole oma pikkuse, kaalu ja keha mõõtude kohta midagi avaldanud.




on pokimane singel

Eileen Pedde: Facebook, Instagram, Twitter

Ta ei ole aktiivne sotsiaalmeedia saitidel nagu Facebook, Instagram ja Twitter.

Lemmik Postitused